2019年六月英语四级听力答案

时间:2020-09-15 17:30:00 来源:作者:匿名点击:0

导读:本文是由匿名网友投稿,经过编辑发布关于"2019年六月英语四级听力答案"的内容介绍。


2019年6月英语四级考试已经结束,相信大部分学生都非常关注自己的成绩。小编这里为大家整理了英语四级听力答案,希望能帮助大家。

一、真题部分

Section A News Report

Directions: In this section, you will hear three news reports。 At the end of each news report, you will hear two or three questions。 Both the news report and the questions will be spoken only once。 After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D)。 Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre。

 

Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.

1. A) He set a record by swimming to and from an island.

B) He celebrated his ninth birthday on a small island.

C) He visited a prison located on a faraway island.

D) He swam around an island near San Francisco.

2. A) He doubled the reward.

B) He cheered him on all the way.

C) He set him an example.

D) He had the event covered on TV.

 

Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.

3. A) To end the one-child policy.

B) To encourage late marriage.

C) To increase working efficiency.

D) To give people more time to travel.

4. A) They will not be welcomed by young people.

B) They will help to popularize early marriage.

C) They will boost China's economic growth.

D) They will not come into immediate effect.

 

Questions 5 to 7 are based on the news report you have just heard.

5. A) Cleaning service in great demand all over the world.

B) Two ladies giving up well-paid jobs to do cleaning.

C) A new company to clean up the mess after parties.

D) Cleaners gainfully employed at nights and weekends.

6. A) It takes a lot of time to prepare.

B) It leaves the house in a mess.

C) It makes party goers exhausted.

D) It creates noise and misconduct.

7. A) Hire an Australian lawyer.

B) Visit the U.S. and Canada.

C) Settle a legal dispute.

D) Expand their business.

 

Section B Conversation

Directions: In this section, you will hear two long conversations。 At the end of each conversations you will hear four questions。 Both the conversations and the question-s will be spoken only once。 After you hear a question。 You must choose the best answer from the four choices marked A),B),C)and D)。 Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

 

Questions 8 to 11 are based on the conversation you have just heard.

8. A) He had a driving lesson.

B) He got his driver's license.

C) He took the driver's theory exam.

D) He passed the driver's road test.

9. A) He was not well prepared.

B) He did not get to the exam in time.

C) He was not used to the test format.

D) He did not follow the test procedure.

10. A) They are tough.

B) They are costly.

C) They are helpful.

D) They are too short.

11. A) Pass his road test the first time.

B) Test-drive a few times on highways.

C) Find an experienced driving instructor.

D) Earn enough money for driving lessons.

 

Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.

12. A) Where the woman studies.

B) The acceptance rate at Leeds.

C) Leed's tuition for international students.

D) How to apply for studies at a university.

13. A) Apply to an American university.

B) Do research on higher education.

C) Perform in a famous musical.

D) Pursue postgraduate studies.

14. A) His favorable recommendations.

B) His outstanding musical talent.

C) His academic excellence.

D) His unique experience.

15. A) Do a master's degree.

B) Settle down in England.

C) Travel widely.

D) Teach overseas.

 

Section C Passage

Directions: In this section, you will hear three passages。 At the end of each passage, you will hear three or four questions。 Both the passage and the questions will be spoken only once。 After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A),B),C)and D)。Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

 

Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.

16. A) They help farmers keep diseases in check.

B) Many species remain unknown to scientists.

C) Only a few species cause trouble to humans.

D) They live in incredibly well-organized colonies.

17. A) They are larger than many other species.

B) They can cause damage to people's homes.

C) They can survive a long time without water.

D) They like to form colonies in electrical units.

18. A) Deny them access to any food.

B) Keep doors and windows shut.

C) Destroy their colonies close by.

D) Refrain from eating sugary food.

 

Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.

19. A) The function of the human immune system.

B) The cause of various auto-immune diseases.

C) The viruses that may infect the human immune system.

D) The change in people's immune system as they get older.

20. A) Report their illnesses.

B) Offer blood samples.

C) Act as research assistants.

D) Help to interview patients.

21. A) Strengthening people's immunity to infection.

B) Better understanding patients' immune system.

C) Helping improve old people's health conditions.

D) Further reducing old patients' medical expenses.

 

Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.

22. A) His students had trouble getting on with each other.

B) A lot of kids stayed at school to do their homework.

C) His students were struggling to follow his lessons.

D) A group of kids were playing chess after school.

23. A) Visit a chess team in Nashville.

B) Join the school's chess team.

C) Participate in a national chess competition.

D) Receive training for a chess competition.

24. A) Most of them come from low-income families.

B) Many have become national chess champions.

C) A couple of them have got involved in crimes.

D) Many became chess coaches after graduation.

25. A) Actions speak louder than words.

B) Think twice before taking action.

C) Translate their words into action.

D) Take action before it gets too late.

二、答案部分

1. A
2. A
3. B
4. D
5. C
6. B
7. D
8. C
9. A
10. B
11. A
12. C
13. D
14. B
15. D
16. C
17. B
18. A
19. D
20. B
21. C
22. D
23. C
24. A
25. B

  以上就是2019年6月份英语四级听力答案部分,大家可以参考,希望小伙伴们能顺利通过。


本文网址:http://jyzhongg.com/xinwen/4288.html

声明:本站原创/投稿文章所有权归教育中国网所有,转载务必注明来源;文章仅代表原作者观点,不代表教育中国网立场;如有侵权、违规,可直接反馈本站,我们将会作删除处理。